Ved den årlige Sankt Hans Aften på Kværkeby Idrætsplads blev der vanen tro, uddelt de prestigefyldte priser.
 
KIF Ungdsomsleder Pris
KIF Kammeratskabsprs
KIF Prisen
De 3 ovenstående priser er udvalgt i mellem indstillingerne bestyrelsen har modtaget.
 
Udover disse priser blev også Profound Prisen uddelt.
Denne pris blev indstiftet ved klubbens 150 års jubilæum og uddeles hvert år til en ungdomsleder/træner der har gjort en særlig indsats. Med denne pris tilhører også 2000 kr. Prisen og det medfølgende beløb er sponsoreret af en af vores trofaste sponsor Profound.
Vi er super glade for at vi hvert år kan glæde en af vores mange ildsjæle med denne pris.  
 
Under billedet kan du læse hvem der modtog priserne, samt de ord de fik med på vejen.
Stort TILLYKKE til dem alle. 
 
 
Fra venstre: Anders Sonne, Dorthe Kubel og Thomas Nielsen. Morten Wagner var desværre ikke til stede. 
 

KIF´s Ungdomslederpris – Morten Wagner.

Morten du har gjort et kæmpe stykke arbejde med U16 pigeholdet. Du fik "ved en fejl" i december 2017 fortalt et par af pigerne at de da bare skulle være 20 spillere så ville du være træner for dem. Dagen efter havde de samlet 16 spillere, og så var det jo svært for både dig og klubben ikke at tage imod pigerne og starte pigeholdet op januar 2018.

Morten du har udviklet pigerne fra den først træning, de er en god blanding af øvede og nyere spillere. Du har gjort et kæmpe stykke arbejde med at lære pigerne teknik, opstilling, fodbold, kammeratskab og KIF ÅND.

Vi kan med ro i sindet sige at det er lykkedes i det store hele, pigerne er blevet meget integreret det af klubben, hvilket har været godt både for dem, men også for vores drengehold.

Du har med din glæde og gåpåmod holdt pigerne til ilden de sidste år, både når de alle har været til træning men også når de har haft "fjollede" afbud, og de kun har stået 6 spillere til træning på kunst i minusgrader. I sidste ende har du altid formået at holde pigernes humør højt, og sikret de har haft det sjovt siden holdet startede.

Selv om du nu overlader holdet til Bjørn og med tiden skal til Jylland og læse, så er der ingen tvivl om at du er en ægte KIF, som er en kæmpe årsag til at KIF-Ånden lever i både ungdoms- og seniorafdelingen.

På baggrund af dit store arbejde med pigerne, så uddeles du hermed KIF´s Ungdomslederpris.

 
 

KIF´s Kammeratskabspris – Thomas Nielsen

Nogle af de ord der er skrevet om dig i indstillingerne til denne pris.

Thomas Nielsen - Nielsen er bare en kammerat i verdensklasse. Han hjælper altid til i klubben, om det er som Karstens lærling ved pølsegrillen eller Jyttes opvaskerdreng i køkkenet. Nielsen er aldrig bleg for, at give en hånd med der, hvor der er brug for det. Nielsen er meget omsorgsfuld, og han er god til spørge ind til en, hvis man en dag hænger med mulen. Han er altid klar med gode råd, han spreder god stemning og han er altid med på den værste. Det har været fantastisk at få Nielsen ind som holdleder på herresenior. Det har været godt at få lidt gang i bødekassen igen. ;-) Nielsen er bare en humørspreder uden lige. En rigtigt kammerat. Derfor skal Thomas Nielsen modtage KIF Kammeratskabsprisen. ???

Vi i bestyrelsen kan kun tilslutte os denne indstilling og vi ved om nogen af der i dine årer render grønt og rødt blod for Kværkeby IF, ja du har vel nærmest også fået det ind med modersmælken.


KIF Prisen – Anders Sonne

De ord der bliver sagt om dig i dine indstillinger er bl.a.

Du laver 1000 ting som ikke mange medlemmer og forældre ikke er klar over.

Du er ham der sørger for alt bag ved bliver koordineret. Opkridtning, dommer påsætning, hjælpetrænerne m.m. Du laver lister over omklædningsrum osv.

Dine opgaver er bestemt ikke blevet mindre i takt med børne og ungdoms afd. bare vokser og vokser i disse år.

Du har de rigtige værdier og arbejder seriøst for at klare tingene.

Men du har også overskud til at hjælpe i senior afd. Hvis de mangler en spiller eller en træner en dag.

Du er god til at se det hele som en helhed så vi har noget sammenhæng fra de mindste til de ældste.

Du er yderst konstruktiv, og du formår at bygge vigtige broer til seniorafdelingen. Du er tilstede, og du arbejder hårdt for at lægge de rigtige strategier for klubben.

Jeg tror også godt du selv kan mærke det nu, efter mange år i klubben, så er du altså en KIFèr helt ind til benet

Du fortjener om nogen at modtage denne hæder og KIF prisen 2019


 

Profound Prisen 2019 – Dorthe Kubel

Kære Dorthe!

Bestyrelsen har voteret og valgt at du skal være årets modtager af Profound Prisen.

Det var slet ikke et svært valg faktisk, når man skal vælge en leder der har stor betydning for klubben, kan man jo slet ikke komme udenom dig.

Du trådte til da fodboldudvalgte havde brug for hjælp og manglede en formand for seniorafdelingen. Du blev udlånt fra bestyrelsen til fodbolden for at varetage denne post, og har sidenhen skiftet stol og overtaget seniorformandsposten permanent.

Det kendetegner netop dig rigtig meget Dorthe, at du altid træder til når der er behov for hjælp, også selvom det nogle gange er på bekostning af dig selv.

Du er frivilligt foreningsmenneske helt ind til knoglerne og dybt i dit hjerte ??

Du BRÆNDER for Kværkeby IF, du brænder for fodbolden, men ikke mindst så brænder du for fællesskabet.

Fælleskabet betyder ALT for dig, og dit motto er at SAMMEN KAN VI ALT…. Og du mener det….

Du mener virkelig at sammen kan alt, og det er det budskab du bringer med dig til store og små her i klubben. Det er et budskab der er ret vigtigt for klubbens eksistens, men også for at alle føler sig velkommen og set her i klubben.

Og du SER også store som små. Du har straks øje for hvis nogle er kede af det og har brug for et ekstra kram, hvis nogle har brug for en peptalk, et skub den rigtige retning eller bare en skulder eller et øre så er du der… Lige præcis der når der er allermest behov for det.

Kværkeby IF og fælleskabet flyder i dine årer, det betyder alt for dig, og derfor rammer det dig også, ganske naturligt, hårdt hvis folk er respektløse og ikke agerer ud for fælleskabets bedste, men selvom det til tider kan være rigtig svært og gøre lidt ondt, så formår du altså at træde i karakter og stå op for det der fungerer, for fælleskabet og for Kværkeby IF.

Det er netop på grund af alt dette at Bestyrelsen i dag vil overrække dig Profound prisen, med de tilhørende 2000 kr.

Rigtig hjertelig tillykke, og TUSIND TAK til Profound for at gøre det muligt at uddele denne pris.

 
 
 
 
Torsdag den 20. juni uddelte vi ved ungdomstræningens Lions Kammeratskabspokal.
Den gik i år til Julie Clemmensen fra vores U16 pige fodbold hold 
Stort TILLYKKE 
 
 
*********************************************************************** 
 
 
Det er med stor fornøjelse og stolthed at vi hermed kan offentliggøre at vi ved Jytte Poulsens 75 års fødselsdag udnævnte hende til æresmedlem af Kværkeby IF.
Jytte Poulsen har gennem en menneskealder været medlem af Kværkeby IF
og har i over 30 år bestyret vores klubhus.  
 
 Var man ikke tilstede ved udnævnelse, kan men herunder læse den tale der blev holdt for Jytte.
 

Kære Jytte

Kæmpe stort tillykke med din 75 års fødselsdag. Hvis det ikke var fordi du selv påstod at det er 75 år du blev, ja så er det altså ikke lige til at se, og da slet ikke på din opførsel. Du er ALTID at finde på festivalen, til diverse arrangementer der bliver holdt i lokalsamfundet, og så er du en stensikker gæst til de fester vi i idrætsforeningen holder. Og det er virkelig en fornøjelse.

Det er dog ikke kun festerne du deltager i. Du lægger nemlig uhyre mange timer i vores idrætsforening, lige så stensikker en gæst du er til vores fester, lige så stensikkert kan vi altså regne med dig så snart vi har brug for en ekstra hånd til diverse opgaver, og det er rigtig ofte at vi ikke engang når at spørge dig inden du meget venligt spørger om du kan hjælpe med noget.

Du har selv fortalt mig at KIF er som dit andet hjem, og jeg er slet ikke i tvivl om at foreningen betyder rigtig meget for dig, men jeg kan fortælle dig at DU betyder endnu mere for foreningen.

Du er indbegrebet af Kværkeby IF.

 

I dine yngre dage var du en fremragende målvogter på KIF’s damehold i håndbold.
Over en årrække blev det til mange kampe sammen med bl.a. Birgit Nielsen, Iris Henriksen, Grethe Nielsen og Birgit Jensen og højdepunktet var at vinde Amtsmesterskabet.
Til både Sct. Hans, generalforsamlinger og fodboldfester mv er du en sikker leverandør af mange livretter. Alt fra lagkager, hjemmebagte boller, den hemmelige opskrift på kartoffelsalat og de populære toast. Alt serveres med et smil J
Der er ikke tal på de mange personer der igennem årene har stiftet bekendtskab med dig ”mor Jytte”
I mere end 30 år har du bestyret klubhuset og der er altid tid til en snak og et smil.
Ikke mindst de alleryngste har din opmærksomhed, og mange har nydt godt af søde sager fra dine slik krukker. Ja flere børn har faktisk troet at klubhuset var dit hus, og fodboldbanerne var din have. 
Du har jo igennem en menneskealder været medlem af KIF, og du har altid repræsenteret foreningen på fornemste vis.
 
Det er netop også derfor jeg i dag på bestyrelsens vegne udnævner dig til æresmedlem af Kværkeby IF. 
  
Med denne prestigefyldte titel hører en KIF nål. Med den nål har du fri entre til alle bestyrelsens arrangementer, samt gratis kontingent i de sportsgrene du måtte have lyst til at dyrke i foreningen.
Vi ønsker dig et kæmpe stort tillykke med udnævnelsen og en stor og ydmyg tak for din kæmpe og mangeårig indsats i vores forening.

      

 *
 

Det er med den største fornøjelse og stolthed vi hermed kan offentliggøre at vi den 23. juni, ved en skøn Sankt Hans aften på Kværkeby IF´s idrætsplads, udnævnte Birgit Nielsen som æresmedlem af Kværkeby IF.
Med denne prestigefyldte titel hører en KIF nål. Med den nål har Birgit fri entre til alle bestyrelsens arrangementer, samt gratis kontingent i de sportsgrene hun måtte have lyst til at dyrke i foreningen.

Birgit Nielsen har været medlem af Kværkeby IF siden 1952,

og har nærmest i ligeså mange år ydet en stor frivillig indsats i foreningen.

 
  
 Var man så uheldig at gå glip af denne udnævnelse, kan man herunder læse den tale der var skrevet til Birgit i anledningen af udnævnelsen.
 

Kære Birgit!

Medlem 66 år Birgit? Wow, det er jo nærmest hele dit liv. Det er jo helt vildt. Sikke et engagement og sikke en loyalitet. En loyalitet vi ikke helt ser på samme måde i dagens Danmark, og som derfor er så unik for os som forening og for dig som medlem og frivillig.

Igennem årene har du afprøvet flere sportsgrene. Du har bl.a. spillet på KIF`s damehold i håndbold, hvor jeg har hørt du scorede rigtig MANGE mål. Siden da har du brugt rigtig mange timer i selskab med ketsjer og en fjerbold. Nogle gange bliver ketsjeren byttet ud med en med lidt tykkere ramme og fjerbolden bliver byttet ud med en tennisbold. De seneste år har du spillet både tennis og badminton i foreningen, og nogle tror at det er da nærmest det samme de 2 sportsgrene og kan man spille det ene kan man også spille det andet. Og der taler jeg af bitter erfaring når jeg siger at sådan hænger det altså ikke samme, og derfor blev min egen tennis karriere ikke til meget mere end 4-5 dage på tennisanlægget.

Men Birgit du formår altså at mestre disse 2 sportsgrene rigtig godt. Sågar har du faktisk på ny sammen med Aase opstartet ungdomsafdelingen i tennis igen, og træner de nye tennis talenter, og er dermed med til at forsøge at sikre at Tennis afdelingen består ude i fremtiden også. Det har vi i bestyrelsen sat rigtig stor pris på, og vi håber at nye kræfter vil overtage trænertjansen, når i efter denne sæson, helt fortjent trækker Jer tilbage fra trænertjansen.

Som du står her smuk og smilende i den klub du elsker og omgivet af alle de her mennesker, så er det altså svært at forstår du skulle ha været aktiv i foreningen i hele 66 år. Det må jo trods alt betyde at du er lidt ældre end det. Men alder synes ikke at være en hindring for dig, som jeg lige har fortalt så er du særdeles aktiv inden for tennis og badminton, men ved siden af det er du også særdeles aktiv i foreningen her med mange timers arbejde i det arbejdsudvalg du selv var med til at stifte for år tilbage, men også i lokalsamfundet. Senest har du brugt de sidste 2 år på sammen med Jeanne at få stablet det har skønne aktivitetsområde på benene som vi ser bag os. Jeg ved det har været en hård kamp og i har brugt afsindig mange timer, men Jeres enorme viljestyrke krydret med lidt stædighed har altså gjort at i kom i mål og fik endnu en gang forskønnet Kværkeby med dette område. Og nu jeg siger endnu engang, så er det jo fordi at netop i 2 også var med til at give den dejlige plads med shelter og bålplads til hygge nede i byen.

Birgit der er fuld fart på dig, også når du hiver græsslåmaskinen rundt på banerne herude. Du tager altså pusten fra de fleste med din iver og aktivitetsniveau.

For os i bestyrelsen er du Birgit et stort forbillede og vi læner os tit op af dig og dine råd, og selvom du drosler lidt ned på træner og udvalgs arbejdet så håber vi stadig kan gøre det fremover også.

Rigtig hjertelig tillykke med udnævnelse som æresmedlem i Kværkeby IF.

Udover udnævnelsen af Birgit uddelte vi yderliger priser som

i kan læse om herunder:

Lions Kammeratsskab pokal.

Lions Club i Ringsted stiftede i 2015 en kammeratskabspokal. I pokal der skal hædre den gode kammerat der går forrest som en rigtig god kammerat, i kampen for at undgå mobning.

Den bliver uddelt til en af vores mange ungdomsmedlemmer.

Prisen gik i år til Casper Christiansen (Tennis)

Casper Christiansen, er en rigtig god kammerat, som altid er imødekommende - både over for os trænere og sine kammerater. Selvom spillerne helst vil lave de sjove ting, bakker han os op i, at det er vigtigt at varme op først. Han er god til at motivere sine kammerater og give en hjælpende hånd med oprydning og banepleje, når træningen er slut. Han er altid i godt humør, og det smitter af på alle omkring ham.

Profound prisen blev indstiftet sidste år i forbindelse med foreningens 150 års jubilæum. Det er en pris som af vores trofaste sponsorer Profound har stiftet. Ivan og hans søn Jesper har begge været aktive i foreningen, og Ivan har ligeledes også lagt tid og kræfter i foreningsarbejdet.

Profound prisen skal uddeles til en ungdomstræner/leder og med prisen følger 2000 kr. Og det er faktisk den eneste pris som vi i bestyrelsen ene og alene kan bestemme modtageren af.

I år uddeles prisen til Mette Fagerberg og Allan Hansen.

Kære Mette og Allan!

Bestyrelsen valg til denne pris er faldet på Jer to, for Jeres KÆMPE arbejde med vores allermindste fordboldspillere her i foreningen.

Det er et imponerende arbejde i lægger for dagen med alle disse små myrer. Når man kigger udefra på alle de små ben der pipler rundt som i en stor myretue får man næsten sved på panden, men midt i det umiddelbare kaos, er det tydeligt at se at der er gang i en velforberedt struktureret træning, som i allerhøjest grad gælder om at alle har det sjovt. For på jeres hold er det netop det at have det sjovt der i højsædet, og vi et helt sikre på at det en stor del af grunden til sucessen i har. Det er en fornøjelse at se de helt bitte små 3 årige der starter hos Mette der starter med at lære hvordan man går til en sportsgren, for dernæst at se dem vokse og blomstre og følge videre over på Allans hold, hvor der begyndes at spilles rigtige kampe og turneringer.

Vi i bestyrelsen sætter stor pris på Jeres engagement og tid i de små pus, det er med til at sikre at de får en god start og forhåbentlig lang karriere her i Kværkeby IF.

Rigtig stort tillykke til Jer.

KIF Kammeratskabsprisen går i år til Bjørn Bovenschulte

Bjørn du er et fantastisk menneske, som stille og roligt, udfylder en KÆMPE plads i vores klub. Du er holdansvarlig på U14/15 drengeholdet, og du er med næsten hver eneste gang de træner OG når de spiller kamp.

Du kender ALLE drengene, og du sørger for at de alle føler sig set.

Kommer der nye spillere, så sørger du straks for at de kommer godt ind på holdet, at der er nogle af de bærende kræfter, som lige får taget dem med. Du selv, har også skaffet rigtig mange nye medlemmer gennem årerne.

Du er en FORMIDABEL bro-bygger, du skaber sammenhold og en fed energi.

Drengene elsker dig og din altid positive energi, de spiller høj musik sammen og hygger sig.

Du træder længere og længere ind i KIF, er med at arrangere ture og fælles arrangementer, ikke kun for ”sit eget” hold, men også for u 12 drengene eller u15 pigerne.

Du plejer også trænerstablen, og tager dem med til arrangementer – eller tager trænertjansen, hvis de andre træneree skal noget andet.

Du hjælper også gerne med andre ting i klubben, arbejdsdag og senest ved Ringsted Klovneløb.

Du er et af de mennesker som kommer ”udefra” Kværkeby – men som bestemt er blevet en rigtig KIF mand. Derfor skal du med dit gode hjerte, ha kammerartskabsprisen.

KIF Ungdomslederprisen:

Går i år til Aase Stegmann og Birgit Nielsen

I har efter flere års dvale genoprettet ungdomsafdelingen i KIF tennis. I har med et fantastisk gå på mod, en lyst til at give videregive Jeres passion for sporten, og med åbenhed og varme gjort det muligt at vi nu igen har ungdomsspillere i vores tennis afdeling. I har stablet arrangmenter på benene hvor friskole kom forbi tennis banerne så de kunne se hvad vi havde at tilbyde, arrangeret gæstetrænere, og også været til turnering med børnene.

I griller og hygger om børnene, og det synes det er rigtig rart at være hos Jer og lære tennis.

Selvom I har besluttet at i vil stopper trænergerningen efter denne sæson, så har i altså skabt en god grobund for at ungdomsafdelingen kan vokse sig forhåbentlig stor.

TUSIND TAK for Jer og stor tillykke med prisen.

KIF Prisen går i år til vores alle sammens finansmand: Torben Henriksen.

Og det er jo ikke fordi han som sådan et ikke fortjener en pris for at være gift med formanden her, men det er altså ikke derfor han står her idag.

I det her tilfælde har vi faktisk valgt at en af indstillerne af Torben kommer herop og fortæller hvorfor netop de synes at Torben er den rette modtager af KIF prisen

Når man spørger indtil, hvad folk synes om Torben, er der stor enighed om ham.

”Han er sgu en rar gut. ”

”Han er altid hjælpsom og aldrig sur”

”Ham kan man altid regne med. ”

”Han er en stabil mand både inde og udenfor bane. Han kan være en hård nyser og kan samtidig tage meget imod. ”

”Han er en utrolig social person, der er klar til gak og løjer. ”

”Han er en god kammerat. ”

Torben er et ægte Kværkeby barn, der holder på traditioner og frivilligt arbejde. Han har utrolig mange hatte på. Dog er det ikke ham, man høre råbe højeste.

Han er styr på det hele – og giver gerne en ekstra hånd med, hvor der er brug for det. Alle udvalg kan til hver en tid bede om hjælp med regnskab, kontingents, registreringer, klubmodellet, budgetter mm. Og her viser Torben altid stor tålmodighed.

Torben er altid klar til at hjælpe med mange praktiske opgaver – stor som små. Fra en ny pære i lamperne i klubhuset til opsætning og nedtagning af alt gear til de mange arrangementer og fester, der er i klubben.

Han er ofte én af dem der første dukker op og én af de sidste der forlader stedet.

Torben har i mange år været kasser for idrætsforeningen. En stor og vigtig rolle for hele klubben. Han får alle trådene til at finde og holde sammen. Tager på kursus for en få det hele til at køre smertefrit for klubben med klubmodul og persondatalov.

Til trods for den tidkrævende rolle det er, at være kasserer, finder han overskud til at deltage og hjælpe ved de fleste af klubbens arrangementer. Hjælpetræner i Kerteminde, overtager trænertjansen på et af drenge holdene og deltager i Kværkeby Maraton i 1,5 klipklap.

Torben giver meget mere end man kan forvente af nogen. En forsvar der støtter og hjælper hvor han kan.

 
 
 
 
 
 
 

              

 Kalender:
 
              
<

Gymnastik:

                                                  
<

Tennis:

              
<

Fodbold Senior:

              
<

Fodbold Ungdom:

              

Badminton:

              

Fægtning: