Ringsted Klovneløb i Kværkeby

til fordel for Danske Hospitalsklovne
 
 

Lørdag d. 8/6 kl. 11.00 afholdes det 4. Klovneløb i Ringsted.

Løbet starter og slutter på Idrætsanlægget ved Kværkeby IF.

Pengene der samles ind på dagen og gennem tilmeldingerne til løbet 

doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst,

det handler om at få en hyggelig og sjov dag og samtidig støtte et godt formål.

Man kan vælge imellem 3 ruter – 2,5, 5 og 7km.


I Ringsted er det Kværkeby Idrætsforening der sammen med Anita Hass og Emmeline Bolø,
frivilligt arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne.

 

Klovneløbet i Ringsted er ét ud 65 Klovneløb, der afholdes rundt omkring i landet i maj og juni måned.

Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.

Sidste år deltog 13.928 antal løbere i Klovneløb landet over og der blev doneret over

1,3 millioner til Danske Hospitalsklovne.

Ringsted Klovneløb har i deres første 3 år indsamlet knap 100.000 kr.

Det koster 70 kroner at deltage i Klovneløb. Heraf går mindst 56 kr. direkte til 

Danske Hospitalsklovnes arbejde, og de resterende 14 kr. går til afvikling af løbet hvis der er behov.
  
Ved tilmelding af grupper/familier på 5 personer eller derover, falder prisen til 60 kr. pr. person,
forudsat at disse meldes til samtidig.

Alle deltagere modtager efter løbet:

1. Goodiebag.

1. Pølse m. Brød.

1. Medalje for deltagelse.

Du kan finde og tilmelde dig Klovneløbet i Ringsted her: www.klovneløb.d

kog følge med på facebooksiden Ringsted Klovneløb.
 
 
 
 
*********************************************************************** 
 
 
Det er med stor fornøjelse og stolthed at vi hermed kan offentliggøre at vi ved Jytte Poulsens 75 års fødselsdag udnævnte hende til æresmedlem af Kværkeby IF.
Jytte Poulsen har gennem en menneskealder været medlem af Kværkeby IF
og har i over 30 år bestyret vores klubhus.  
 
 Var man ikke tilstede ved udnævnelse, kan men herunder læse den tale der blev holdt for Jytte.
 

Kære Jytte

Kæmpe stort tillykke med din 75 års fødselsdag. Hvis det ikke var fordi du selv påstod at det er 75 år du blev, ja så er det altså ikke lige til at se, og da slet ikke på din opførsel. Du er ALTID at finde på festivalen, til diverse arrangementer der bliver holdt i lokalsamfundet, og så er du en stensikker gæst til de fester vi i idrætsforeningen holder. Og det er virkelig en fornøjelse.

Det er dog ikke kun festerne du deltager i. Du lægger nemlig uhyre mange timer i vores idrætsforening, lige så stensikker en gæst du er til vores fester, lige så stensikkert kan vi altså regne med dig så snart vi har brug for en ekstra hånd til diverse opgaver, og det er rigtig ofte at vi ikke engang når at spørge dig inden du meget venligt spørger om du kan hjælpe med noget.

Du har selv fortalt mig at KIF er som dit andet hjem, og jeg er slet ikke i tvivl om at foreningen betyder rigtig meget for dig, men jeg kan fortælle dig at DU betyder endnu mere for foreningen.

Du er indbegrebet af Kværkeby IF.

 

I dine yngre dage var du en fremragende målvogter på KIF’s damehold i håndbold.
Over en årrække blev det til mange kampe sammen med bl.a. Birgit Nielsen, Iris Henriksen, Grethe Nielsen og Birgit Jensen og højdepunktet var at vinde Amtsmesterskabet.
Til både Sct. Hans, generalforsamlinger og fodboldfester mv er du en sikker leverandør af mange livretter. Alt fra lagkager, hjemmebagte boller, den hemmelige opskrift på kartoffelsalat og de populære toast. Alt serveres med et smil J
Der er ikke tal på de mange personer der igennem årene har stiftet bekendtskab med dig ”mor Jytte”
I mere end 30 år har du bestyret klubhuset og der er altid tid til en snak og et smil.
Ikke mindst de alleryngste har din opmærksomhed, og mange har nydt godt af søde sager fra dine slik krukker. Ja flere børn har faktisk troet at klubhuset var dit hus, og fodboldbanerne var din have. 
Du har jo igennem en menneskealder været medlem af KIF, og du har altid repræsenteret foreningen på fornemste vis.
 
Det er netop også derfor jeg i dag på bestyrelsens vegne udnævner dig til æresmedlem af Kværkeby IF. 
  
Med denne prestigefyldte titel hører en KIF nål. Med den nål har du fri entre til alle bestyrelsens arrangementer, samt gratis kontingent i de sportsgrene du måtte have lyst til at dyrke i foreningen.
Vi ønsker dig et kæmpe stort tillykke med udnævnelsen og en stor og ydmyg tak for din kæmpe og mangeårig indsats i vores forening.

      

 *
 

Det er med den største fornøjelse og stolthed vi hermed kan offentliggøre at vi den 23. juni, ved en skøn Sankt Hans aften på Kværkeby IF´s idrætsplads, udnævnte Birgit Nielsen som æresmedlem af Kværkeby IF.
Med denne prestigefyldte titel hører en KIF nål. Med den nål har Birgit fri entre til alle bestyrelsens arrangementer, samt gratis kontingent i de sportsgrene hun måtte have lyst til at dyrke i foreningen.

Birgit Nielsen har været medlem af Kværkeby IF siden 1952,

og har nærmest i ligeså mange år ydet en stor frivillig indsats i foreningen.

 
  
 Var man så uheldig at gå glip af denne udnævnelse, kan man herunder læse den tale der var skrevet til Birgit i anledningen af udnævnelsen.
 

Kære Birgit!

Medlem 66 år Birgit? Wow, det er jo nærmest hele dit liv. Det er jo helt vildt. Sikke et engagement og sikke en loyalitet. En loyalitet vi ikke helt ser på samme måde i dagens Danmark, og som derfor er så unik for os som forening og for dig som medlem og frivillig.

Igennem årene har du afprøvet flere sportsgrene. Du har bl.a. spillet på KIF`s damehold i håndbold, hvor jeg har hørt du scorede rigtig MANGE mål. Siden da har du brugt rigtig mange timer i selskab med ketsjer og en fjerbold. Nogle gange bliver ketsjeren byttet ud med en med lidt tykkere ramme og fjerbolden bliver byttet ud med en tennisbold. De seneste år har du spillet både tennis og badminton i foreningen, og nogle tror at det er da nærmest det samme de 2 sportsgrene og kan man spille det ene kan man også spille det andet. Og der taler jeg af bitter erfaring når jeg siger at sådan hænger det altså ikke samme, og derfor blev min egen tennis karriere ikke til meget mere end 4-5 dage på tennisanlægget.

Men Birgit du formår altså at mestre disse 2 sportsgrene rigtig godt. Sågar har du faktisk på ny sammen med Aase opstartet ungdomsafdelingen i tennis igen, og træner de nye tennis talenter, og er dermed med til at forsøge at sikre at Tennis afdelingen består ude i fremtiden også. Det har vi i bestyrelsen sat rigtig stor pris på, og vi håber at nye kræfter vil overtage trænertjansen, når i efter denne sæson, helt fortjent trækker Jer tilbage fra trænertjansen.

Som du står her smuk og smilende i den klub du elsker og omgivet af alle de her mennesker, så er det altså svært at forstår du skulle ha været aktiv i foreningen i hele 66 år. Det må jo trods alt betyde at du er lidt ældre end det. Men alder synes ikke at være en hindring for dig, som jeg lige har fortalt så er du særdeles aktiv inden for tennis og badminton, men ved siden af det er du også særdeles aktiv i foreningen her med mange timers arbejde i det arbejdsudvalg du selv var med til at stifte for år tilbage, men også i lokalsamfundet. Senest har du brugt de sidste 2 år på sammen med Jeanne at få stablet det har skønne aktivitetsområde på benene som vi ser bag os. Jeg ved det har været en hård kamp og i har brugt afsindig mange timer, men Jeres enorme viljestyrke krydret med lidt stædighed har altså gjort at i kom i mål og fik endnu en gang forskønnet Kværkeby med dette område. Og nu jeg siger endnu engang, så er det jo fordi at netop i 2 også var med til at give den dejlige plads med shelter og bålplads til hygge nede i byen.

Birgit der er fuld fart på dig, også når du hiver græsslåmaskinen rundt på banerne herude. Du tager altså pusten fra de fleste med din iver og aktivitetsniveau.

For os i bestyrelsen er du Birgit et stort forbillede og vi læner os tit op af dig og dine råd, og selvom du drosler lidt ned på træner og udvalgs arbejdet så håber vi stadig kan gøre det fremover også.

Rigtig hjertelig tillykke med udnævnelse som æresmedlem i Kværkeby IF.

Udover udnævnelsen af Birgit uddelte vi yderliger priser som

i kan læse om herunder:

Lions Kammeratsskab pokal.

Lions Club i Ringsted stiftede i 2015 en kammeratskabspokal. I pokal der skal hædre den gode kammerat der går forrest som en rigtig god kammerat, i kampen for at undgå mobning.

Den bliver uddelt til en af vores mange ungdomsmedlemmer.

Prisen gik i år til Casper Christiansen (Tennis)

Casper Christiansen, er en rigtig god kammerat, som altid er imødekommende - både over for os trænere og sine kammerater. Selvom spillerne helst vil lave de sjove ting, bakker han os op i, at det er vigtigt at varme op først. Han er god til at motivere sine kammerater og give en hjælpende hånd med oprydning og banepleje, når træningen er slut. Han er altid i godt humør, og det smitter af på alle omkring ham.

Profound prisen blev indstiftet sidste år i forbindelse med foreningens 150 års jubilæum. Det er en pris som af vores trofaste sponsorer Profound har stiftet. Ivan og hans søn Jesper har begge været aktive i foreningen, og Ivan har ligeledes også lagt tid og kræfter i foreningsarbejdet.

Profound prisen skal uddeles til en ungdomstræner/leder og med prisen følger 2000 kr. Og det er faktisk den eneste pris som vi i bestyrelsen ene og alene kan bestemme modtageren af.

I år uddeles prisen til Mette Fagerberg og Allan Hansen.

Kære Mette og Allan!

Bestyrelsen valg til denne pris er faldet på Jer to, for Jeres KÆMPE arbejde med vores allermindste fordboldspillere her i foreningen.

Det er et imponerende arbejde i lægger for dagen med alle disse små myrer. Når man kigger udefra på alle de små ben der pipler rundt som i en stor myretue får man næsten sved på panden, men midt i det umiddelbare kaos, er det tydeligt at se at der er gang i en velforberedt struktureret træning, som i allerhøjest grad gælder om at alle har det sjovt. For på jeres hold er det netop det at have det sjovt der i højsædet, og vi et helt sikre på at det en stor del af grunden til sucessen i har. Det er en fornøjelse at se de helt bitte små 3 årige der starter hos Mette der starter med at lære hvordan man går til en sportsgren, for dernæst at se dem vokse og blomstre og følge videre over på Allans hold, hvor der begyndes at spilles rigtige kampe og turneringer.

Vi i bestyrelsen sætter stor pris på Jeres engagement og tid i de små pus, det er med til at sikre at de får en god start og forhåbentlig lang karriere her i Kværkeby IF.

Rigtig stort tillykke til Jer.

KIF Kammeratskabsprisen går i år til Bjørn Bovenschulte

Bjørn du er et fantastisk menneske, som stille og roligt, udfylder en KÆMPE plads i vores klub. Du er holdansvarlig på U14/15 drengeholdet, og du er med næsten hver eneste gang de træner OG når de spiller kamp.

Du kender ALLE drengene, og du sørger for at de alle føler sig set.

Kommer der nye spillere, så sørger du straks for at de kommer godt ind på holdet, at der er nogle af de bærende kræfter, som lige får taget dem med. Du selv, har også skaffet rigtig mange nye medlemmer gennem årerne.

Du er en FORMIDABEL bro-bygger, du skaber sammenhold og en fed energi.

Drengene elsker dig og din altid positive energi, de spiller høj musik sammen og hygger sig.

Du træder længere og længere ind i KIF, er med at arrangere ture og fælles arrangementer, ikke kun for ”sit eget” hold, men også for u 12 drengene eller u15 pigerne.

Du plejer også trænerstablen, og tager dem med til arrangementer – eller tager trænertjansen, hvis de andre træneree skal noget andet.

Du hjælper også gerne med andre ting i klubben, arbejdsdag og senest ved Ringsted Klovneløb.

Du er et af de mennesker som kommer ”udefra” Kværkeby – men som bestemt er blevet en rigtig KIF mand. Derfor skal du med dit gode hjerte, ha kammerartskabsprisen.

KIF Ungdomslederprisen:

Går i år til Aase Stegmann og Birgit Nielsen

I har efter flere års dvale genoprettet ungdomsafdelingen i KIF tennis. I har med et fantastisk gå på mod, en lyst til at give videregive Jeres passion for sporten, og med åbenhed og varme gjort det muligt at vi nu igen har ungdomsspillere i vores tennis afdeling. I har stablet arrangmenter på benene hvor friskole kom forbi tennis banerne så de kunne se hvad vi havde at tilbyde, arrangeret gæstetrænere, og også været til turnering med børnene.

I griller og hygger om børnene, og det synes det er rigtig rart at være hos Jer og lære tennis.

Selvom I har besluttet at i vil stopper trænergerningen efter denne sæson, så har i altså skabt en god grobund for at ungdomsafdelingen kan vokse sig forhåbentlig stor.

TUSIND TAK for Jer og stor tillykke med prisen.

KIF Prisen går i år til vores alle sammens finansmand: Torben Henriksen.

Og det er jo ikke fordi han som sådan et ikke fortjener en pris for at være gift med formanden her, men det er altså ikke derfor han står her idag.

I det her tilfælde har vi faktisk valgt at en af indstillerne af Torben kommer herop og fortæller hvorfor netop de synes at Torben er den rette modtager af KIF prisen

Når man spørger indtil, hvad folk synes om Torben, er der stor enighed om ham.

”Han er sgu en rar gut. ”

”Han er altid hjælpsom og aldrig sur”

”Ham kan man altid regne med. ”

”Han er en stabil mand både inde og udenfor bane. Han kan være en hård nyser og kan samtidig tage meget imod. ”

”Han er en utrolig social person, der er klar til gak og løjer. ”

”Han er en god kammerat. ”

Torben er et ægte Kværkeby barn, der holder på traditioner og frivilligt arbejde. Han har utrolig mange hatte på. Dog er det ikke ham, man høre råbe højeste.

Han er styr på det hele – og giver gerne en ekstra hånd med, hvor der er brug for det. Alle udvalg kan til hver en tid bede om hjælp med regnskab, kontingents, registreringer, klubmodellet, budgetter mm. Og her viser Torben altid stor tålmodighed.

Torben er altid klar til at hjælpe med mange praktiske opgaver – stor som små. Fra en ny pære i lamperne i klubhuset til opsætning og nedtagning af alt gear til de mange arrangementer og fester, der er i klubben.

Han er ofte én af dem der første dukker op og én af de sidste der forlader stedet.

Torben har i mange år været kasser for idrætsforeningen. En stor og vigtig rolle for hele klubben. Han får alle trådene til at finde og holde sammen. Tager på kursus for en få det hele til at køre smertefrit for klubben med klubmodul og persondatalov.

Til trods for den tidkrævende rolle det er, at være kasserer, finder han overskud til at deltage og hjælpe ved de fleste af klubbens arrangementer. Hjælpetræner i Kerteminde, overtager trænertjansen på et af drenge holdene og deltager i Kværkeby Maraton i 1,5 klipklap.

Torben giver meget mere end man kan forvente af nogen. En forsvar der støtter og hjælper hvor han kan.

 
 
 
 
 
 
 

              

 Kalender:
 
              
<

Gymnastik:

                                                  
<

Tennis:

              
<

Fodbold Senior:

              
<

Fodbold Ungdom:

              

Badminton:

              

Fægtning: